.....

Kako smuvati devojku

0 коментара

Kako smuvati devojku koja vam se svidja zavisi od mnogih okolnosti,da li je već poznajete,da li poznajete njene prijatelje ili ste je negde videli i neznate ništa o njoj.Kako je smuvati???

kako smuvati devojku
Na pitanje kako smuvati devojku? ne postoji jedinstven odgovorono što pali kod jedne devojke ne pali kod drugih ali ipak neka pravila važe za skoro svaku devojku.
Kako smuvati devojku.
Ostavite utisak !pokažite neku jedinstvenu veštinu ili talenat to će vas izdvojiti od drugih.
Budite njen prijatelj ako je često srećete uvek joj se osmehnite i nežno je pogledajte oči su ogledalo duše i pokazuju sve.Ako nekad ide pognute glave kažite joj ćao i osmehnite se ne ustručavajte se oko ovoga, znate po sebi da vam nikad nije smetalo kad vam se javi i osmehne neko koga baš dobro ne poznajete.
Kako smuvati devojku
Ako poznajete njene prijatelje trudite se da budete što više sa njima u kontaktu ističite se pričajući viceve šale itd.Pošto se i željena devojka druži sa njima oni će vas često pominjati u razgovoru i prepričavati npr. vaš vic, to će joj skrenuti pažnju na vas.
Ako budete u situaciji da slušate kad ona nešto priča u društvu pokažite veliku pažnju.Ćutanje i klimanje glavom ne pokazuje to već komentari i vaše mišljenje o tome.Devojke su vrlo zahvalne kad neko obraća naročitu pažnju na ono što one pričaju.Zapamti ono što priča ako to pomeneš posle nekog vremena ona će znati to da cenii zapamti devojke su veoma zahvalne dečacima koji pokazuju interes za ono što one pričaju.
Kako smuvati devojku?da li joj davati komplimente
Da! skoro svaku devojku će oduševiti kompliment koji pokazuje njenu jedinstvenost i različitost od drugih zato pohvalite sve na njoj bez obzira da li je to lak,frizura,nova košulja itd.Pohvalite njene osobenosti i veštine.
Kako smuvati devojku kako se istaći pred njom'
Humor je najbolji način pričanje viceva, smešnih priča i prepričavanje smešnih dogadjaja je najbolji način da devojku nasmejete.

Kako smuvati devojku? dali biti romantičan?
Da ali izbegavajte neke stereotipe i poklone tipa.cveće,čokoladaitd. Dobro razmislite šta bi baš nju trebalo da oduševi pa joj to i poklonite.Time će te devojci pokazati da ste zainteresovani za nju devojke obožavaju poklone i ovakvu vrstu pažnje pa nebrini da li će odbiti poklon.Možda će samo nalaziti izgovor zašto to nemože da uzme od tebe ali znaj da 99% želi poklon.Najbitnije je da je devojka shvatila da si zainteresovan za nju.
Kad ste se istakli pred devojkom slobodno je pozovite da izadje sa vama ako ste ostavili dobar utisak sigurno će prihvatiti a to znači da ste je uspeli smuvati 90%
a onih 10% je mnogo lakše završiti.Nemoj se ustručavati da je pitaš da izadje s tobom bez toga nikad nećeš smuvati ni jednu devojku.Ako ste radili bar većinu gore navedenih stvari i zadobili njenu pažnju nijedna devojka vas neće arogantno odbiti već ako ne želi to će vam saopštiti na fin način nalazeći razne izgovore a to uopšte nije strašno možda zaista nije mogla tada pa pitajte opet ako i tad neide...pokušajte smuvati drugu devojku ima mnogo zgodnih devojaka zar ne?

R posts>>>Kako se ljubiti
Kako se prave deca
Share this article :
 
Support : Johny Template |Mas Template Copyright © 2011. Balkan Magazin - All Rights Reserved
Template Created byCreating Website Published by Mas Template